Scandinavian XPO – den perfekta arenan för eComExpo:

Scandinavian XPO i Stockholm, är Sveriges nya mötes-destination med över 40 000 kvadratmeter kombinerad utställnings och mötesyta. 

Faciliteten består av tre utställningshallar, en rad möteshallar och konferensutrymmen, hotel, restauranger, barer, café, träningscenter och golfbana. Tio minuter från anläggningen finns avancerade testbanor på asfalt och i terräng för alla sorters fordon.

Med sin närhet till Arlanda och såväl Stockholm som Uppsala är tillgängligheten för tillresande absolut bäst i landet. Shuttlebussar tar besökande till och från flygplatsens terminaler. 


Nytt och fräscht. Scandinavian XPO i Arlanda stad är en nyöppnad mässanläggning med Sveriges bästa access för nationella och internationella event. Med testbanor intill är det den perfekta platsen för eComExpo.


eComExpo är:

• En levande mötesplats för en ny tid för vår kommersiella fordonstrafik. Vi välkomnar alla kategorier av elektrifierade nyttofordon, från elektrifierade paketcyklar till de största lastbilarna, bussarna och entreprenadmaskinerna. Batteri-, vätgas eller hybridfordon tillhör alla eComExpo, så länge de går att framföra med nollutsläpp.

• Infrastrukturen kring elektrifieringen medför en kanske ännu större utmaning än att få fordonen ut på marknaden, och här fyller mötesplatsen eComExpo en viktig funktion för att föra samman innovationer, satsningar från myndigheter och de stora vagnparksinnehavarna på ett och samma ställe under två intensiva dagar våren 2022.

Det mer än 11 000 kvadratmeter stora utställningsområdet kompletteras med utställningsytor utomhus, testbana inom 10 minuters köravstånd där den som önskar kan låta besökare provköra sina fordon på ett säkert och avlyst område, med inomhusfaciliteter intill.

Inomhushallarna är uppdelade i två lika stora delar, med den ena särskilt lämpad för höga fordon.